top of page
over EDU-ARD

EDU-ARD ontwerpers, ingenieurs en adviseurs; is een creatief, ervaren en professioneel ontwerp- en ingenieursbureau met een passie voor architectuur. Vanuit die passie werken wij aan ontwerp- en bouwtechnische opdrachten, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen.


Iedere opdracht vraagt volgens ons om een eigen specifieke ontwerpoplossing. Geen clichés en standaardoplossingen; maar per situatie, per opdrachtgever wordt steeds gezocht naar een optimale oplossing. In het ene geval zal dit resulteren in een ontwerp dat zich op een bescheiden wijze aan de omgeving verbindt, bij een ander gebouw is duidelijk te zien dat het gaat om eigentijds gebouw uit deze 21ste eeuw.


Het soort projecten varieert van nieuwbouw, tot aan restauratie en van utiliteitsbouw tot kleine uitbreidingen. Elke opdracht wordt door EDU-ARD met evenveel inzet en enthousiasme benaderd. Wij denken op die manier bij elke opdracht het beste resultaat te kunnen halen.

EDU-ARD wordt bemand door twee personen, eigenaar en oprichter Joop Last en zijn zoon Eduard Last.
Beide mannen hebben hun eigen specialismen die ervoor zorgen dat ze elkaar versterken, ze vormen een team en zijn veelzijdig. Zo kan Joop buigen op een zeer ruime ervaring, hij zit reeds vele jaren in het vak en heeft al een groot aantal projecten op zijn naam staan.
Eduard is reeds een aantal jaren hbo bouwkundig afgestudeerd ingenieur. Het houdt in dat Eduard beschikt over zeer actuele kennis en kunde als het gaat om bouwtechnieken- en methodieken. Daarbij is zijn nieuwe blik op architectuur en bouwkunde verruimend te noemen.
Joop en Eduard vormen zo samen het perfecte team; Joop zeer ervaren en uiterst creatief, Eduard fris en zeer vernieuwend. Samen vormen ze EDU-ARD ontwerpers, ingenieurs en adviseurs!

 

ing. Eduard Last                                                   Joop Last

 

bottom of page